VCS looks: Emilie, serviceman| VKS looks: Emilie, huoltomies

emilyservicemanvkslooks

”Servicemän kan kännas igen på vår typiska gula jacka. Under den måste vi ha en gul t-skjorta, om inte jackan behövs på grund av vädret. Dessutom hör arbetsbyxor och handskar till utrustningen. Jag använder mina egna skor, för som sommararbetare behöver man inte använda skyddsskor. Kepsen är också min egen. Den rekommenderas att ha på sig vid utomhusarbete.”

”Huoltomiehillä on tyypillisesti keltainen takki, josta meidät tunnistaa. Sen alla on oltava keltainen t-paita, jos ei tarvitse sään puolesta takkia. Lisäksi vaatetukseen kuuluvat työhousut ja -hanskat. Minulla on omat kengät, sillä kesätyöläisen ei tarvitse käyttää turvakenkiä. Lippis on myös omani. Sen käyttöä suositellaan ulkotöissä.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Personalen vid Vasa centralsjukhus består redan av över 2 400 sakkunniga från många olika branscher. Kunde du bli en av oss? Bekanta dig med vår rekryteringssida: www.vasacentralsjukhus.fi/rekrytering

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Vaasan keskussairaalassa työskentelee jo yli 2 400 eri alojen ammattilaista. Voisiko sinustakin tulla yksi meistä? Käy tutustumassa rekrytointisivuumme: www.vaasankeskussairaala.fi/rekrytointi

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s