VCS looks: Maarit och Tiina, avdelningssekreterare| VKS looks: Maarit ja Tiina, osastonsihteerit

vkslooksvksosastonhoitajat_lastenosasto_edit11

”Ofta tror folk att vi hör till vårdpersonalen på barnavdelningen eftersom vi klär oss på samma sätt. På jobbet använder vi våra egna skor. De måste vara bekväma så man orkar gå i dem hela dagen och därför får de inte vara hala. Dessutom har vi några blusalternativ att välja mellan. Den vita skjortan har fickor, som är bra för att förvara exempelvis pennor.”

”Monesti lastenosastolla luullaan, että olemme osa hoitohenkilökuntaa, koska meillä on samanlainen vaatetus. Töissä käytämme omia kenkiä. Niiden on oltava mukavat, että niillä jaksaa koko päivän kulkea. Niillä ei pitäisi joutua liukastelemaan. Lisäksi meillä on muutamia paitavaihtoehtoja. Valkoisessa paidassa on taskut, joissa on kätevää säilyttää esimerkiksi kyniä.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Personalen vid Vasa centralsjukhus består redan av över 2 400 sakkunniga från många olika branscher. Kunde du bli en av oss? Bekanta dig med vår rekryteringssida: www.vasacentralsjukhus.fi/rekrytering

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Vaasan keskussairaalassa työskentelee jo yli 2 400 eri alojen ammattilaista. Voisiko sinustakin tulla yksi meistä? Käy tutustumassa rekrytointisivuumme: www.vaasankeskussairaala.fi/rekrytointi

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s