VCS looks: Meri-Tuuli, anstaltsvårdare| VKS looks: Meri-Tuuli, laitoshuoltaja

vkslooksLaitoshuoltaja_meri-tuuli

”Klädseln har jag fått från sjukhuset och den liknar vårdpersonalens klädsel mycket. Många anstaltsvårdare har sandaler eller motsvarande lämpliga arbetsskor på sig. Jag använder de här svarta skorna ändå eftersom de är så bekväma. Samtidigt är de lätta både ute och inne. Det finns inga anvisningar som gäller håret men jag anser i alla fall att då man jobbar är det bra att sätta upp långt hår.”

”Koko päälläni oleva vaatekerta on sairaalalta ja se muistuttaa suuresti hoitohenkilökunnan vaatetusta. Monilla laitoshuoltajilla on sandaalit tai muut vastaavat ammattimaiset työkengät. Minä käytän kuitenkin näitä mustia kenkiä, koska ne ovat niin mukavat. Samalla niillä on helppo kulkea sekä ulkona että sisällä. Hiuksista ei ole minua ohjeistettu, mutta koen, että ne on silti hyvä olla töissä kiinni.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Personalen vid Vasa centralsjukhus består redan av över 2 400 sakkunniga från många olika branscher. Kunde du bli en av oss? Bekanta dig med vår rekryteringssida: www.vasacentralsjukhus.fi/rekrytering

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Vaasan keskussairaalassa työskentelee jo yli 2 400 eri alojen ammattilaista. Voisiko sinustakin tulla yksi meistä? Käy tutustumassa rekrytointisivuumme: www.vaasankeskussairaala.fi/rekrytointi

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s