Sairaalan 6-vuotiaat valokuvamallit parrasvaloissa

6-vuotiaat kaksoset Tiger ja Taica, sairaalan viimeisimmät valokuvamallit, saivat leikisti kokeilla verinäytteen ottamista sairaalan laboratoriossa.

lapsimallit_630px

Torstai 3.9. oli suuri päivä kaksosille, jotka tulivat paikalle Kustaanlinnan päiväkodista, Vaasasta. Tiger ja Taica Wartiovaaralla oli kunnia toimia Vaasan keskussairaalassa valokuvamalleina yhden päivän ajan. Kuvia käytetään myöhemmin sairaalan viestintämateriaalissa.

Kun ammattilaiskuvaaja Katja Lösönen saapui, odottivat Tiger ja Taica innokkaina sairaalan pääsisäänkäynnin luona mukanaan kassi, joka oli niin täynnä erilaisia vaatteita, että ne olisivat riittäneet seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Valokuvamallillahan on oltava oikeanlaiset kuteet!

Tiku_mama_72

Tiger ja Taica, mikä oli hauskinta valokuvamallin päivässä?

  • Parasta oli se, kun äidiltä otettiin verta. Se näytti jännältä. Olin iloinen, että minulta otettiin verta vain leikisti, sanoo Tiger tyytyväisenä.

Taica huomauttaa, että lahja, jonka sai valita suuresta purkista, oli kuitenkin parasta kaikesta.

  • Sain lelunorsun, jonka voi panna osiin! Aion ommella sille tyynyn ja peiton, niin se saa maata aivan omassa sairaalasängyssä.

Tiku_72

Haluaisitteko työskennellä sairaalassa joku päivä?

  • Minä olisin mielelläni tohtori, sanoo Taica, mutta vastaanotolleni saa tulla vain eläimiä. Mieluiten hoidan pieniä suloisia kissanpentuja, Tiger voi huolehtia hämähäkeistä.
  • Minä voisin olla ambulanssinkuljettaja, lisää Tiger, sillä silloin voi ajaa kaasu pohjassa. Mutta eniten haluaisin ajaa kilpaa vesiskootterilla.

TT_72

Oliko jännittävää esiintyä valokuvissa?

  • Ei, mietin vain lahjapurkkia, sitä kuinka vaikeaa lahjan valitseminen olisi. Sain päivän lopuksi sinisen dinosauruksen, se oli hyvä palkinto kovasta työstä, sanoo Tiger.
  • Minäkin unohdin kameran, erityisesti leikkihuoneessa, missä oli kivoja palikoita ja piirustuspaperia. Koska saan tulla uudestaan?

CamillaJärfWartiovaara

 

Camilla Järf-Wartiovaara

Viestintäsuunnittelija

Vaasan keskussairaala

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s